CategoriesProdukty La Rosa dei Gusti

BRUSCHETTA S RAJČATOVOU OMÁČKOU Z DATTERINO A ‘NDUJA LA ROSA DEI GUSTI

BRUSCHETTA S RAJČATOVOU OMÁČKOU Z DATTERINO A ‘NDUJA LA ROSA DEI GUSTI

Ingredience

  • 8 plátků domácího chleba
  • Passata z cherry rajčat La Rosa dei Gusti
  • ‘Nduja La Rosa dei Gusti (množství podle chuti)
  • Zralá cherry rajčata (asi 150 g)
  • Extra panenský olivový olej
  • Čerstvé lístky bazalky
  • Mořská sůl podle chuti
  • Čerstvě mletý černý pepř

Postup

  1. Omyjte cherry rajčata a nakrájejte je na malé kousky.
  2. V míse smíchejte nakrájená cherry rajčata s passatou z cherry rajčat La Rosa dei Gusti, ‘Ndujou La Rosa dei Gusti, špetkou mořské soli a čerstvě mletým černým pepřem. Přidejte trochu extra panenského olivového oleje a dobře promíchejte, dokud nevznikne homogenní a chutná směs.
  3. Předehřejte gril nebo nepřilnavou pánev a opečte plátky chleba asi 2 minuty z každé strany, dokud nebudou dobře opečené a křupavé.
  4. Bohatě potřete směsí rajčat a ‘Nduji teplé plátky chleba.
  5. Každou bruschettu ozdobte lístkem čerstvé bazalky pro dotek svěžesti a barvy.

Rada šéfkuchaře

Pro maximální zvýraznění autentické chuti a kvality produktů La Rosa dei Gusti podávejte bruschetta ihned, aby si zachovaly křupavost chleba a čerstvost ingrediencí. Tento jednoduchý a chutný recept je dokonalým příkladem toho, jak vybrané a pravé produkty z řady La Rosa dei Gusti mohou proměnit tradiční předkrm v jedinečný a autentický kulinářský zážitek.